Kompetensutveckling

Vi bistår med kunskapshöjande utbildningar, seminarier, workshops och studieresor med fokus på BoTryggt2030 i utformningen av säkra och trygga livsmiljöer.

Kunskapshöjande utbildningar

Vi bistår med kunskapshöjande utbildningar riktade till utförare och beställare för att hjälpa de att göra medvetna val vid nyproduktion, ombyggnation samt förvaltningen av befintliga miljöer.

Diplomutbildning

Utöver vår utbildning i BoTryggt erbjuder vi även en diplomutbildning inom situationell brottsprevention med fokus på BoTryggt2030, feministisk stadsplanering, platssamverkan och placemaking.

Utbildningen hålls helt digitalt och kan göras i sin helhet eller enskilda kurstillfällen.

Skräddarsydda utbildningar, seminarier eller workshops

Ofta ser det annorlunda ut beroende på aktörers specifika behov och därav erbjuder vi skräddarsydda utbildningar, seminarier och workshops utifrån de kunskapsmål och förutsättningar som finns hos organisationen.

Studieresor

Vi har haft förmånen att i över 10 år arrangera aktuella, relevanta och i många fall nyskapande studieresor över hela världen med fokus på BoTryggt2030 och hur man kan planera samt förvalta säkra och trygga livsmiljöer.

Samtidigt tycker vi det är viktigt att utgå från varje enskild organisation och skapa besök, möten och upplevelser som fyller just era behov och önskemål på en studieresa. 

Skicka förfrågan via kontaktformulär

Intresserad av BoTryggt2030 eller någon av våra tillhörande tjänster?

Hör av dig till oss! Vi försöker alltid svara inom 48h